Tratament stomatologic modern prin inhalosedare

La Sadighian Dental Clinic, teama de durere sau de injectii dispare cu ajutorul tratamentului stomatologic modern numit inhalosedare.

Inhalosedarea este o metoda moderna de a relaxa si cei mai nelinistiti pacienti. Tratamentul prin inhalosedare se face fara ace si fara injectii. Inhalosedarea consta in administrarea nazala a unui gaz cu efect euforic, care induce o stare placuta pacientului. Efectele procesului de inhalosedare dispar complet la numai cateva minute de la incetarea administrarii, pacientii fiind constienti toata durata tratamentului dentar.

Efectul inhalosedarii este foarte rapid: in cateva minute de la administrare, pacientul simte o senzatie placuta de relaxare. Metoda de inhalosedare este noninvaziva, nu da dependenta si nici reactii alergice. Nu exista reactii adverse dupa acest tip de tratament.

Tehnica inhalosedarii este folosita cu succes in clinicile stomatologice din intreaga lume, fiind considerata ideala in cazul pacientilor cu anxietate sau cu toleranta scazuta la sedarea clasica, prin injectie.

Pentru intrebari sau o programare in clinica, va rugam sa ne contactati!