New concept dentistry

Dragi prieteni,

In sfarsit, ne-am realizat visul de A SCHIMBA CONCEPTUL DE STOMATOLOGIE.

Iata cateva motive pentru care suntem considerati unici in Romania. Suntem cea mai mare clinica din domeniu si beneficiem de aparatura de ultima generatie si materiale de cea mai buna calitate, ceea ce conduce la realizarea unui tratament modern, relaxant si fara durere. Va prezentam numai cateva exemple:

  • Microscop endodontic – pentru un tratament de canal sub control microscopic, de exceptie, care ii ofera medicului o imagine tridimensionala a canalelor radiculare, necesara unei precizii excelente pe tot parcursul tratamentului.
  • Micromotor automat endodontic VDW Gold – inlocuieste tratamentul clasic cu ace de canal manuale, rapid si fara durere.
  • Lampa pentru albirea dintilor în 20 de minute – BT Cool Easy, de ultima tehnologie.
  • Ceramic veneers – o tehnica de ultima ora pentru realizarea unui zambet perfect prin redarea formei si culorii dintilor cat mai naturala, fara a necesita folosirea metodelor clasice (frezare, slefuire, injectii, etc).

Suntem singura clinica privata care deruleaza un PROGRAM DE SPRIJIN FINANCIAR pentru persoanele cu venituri mici, prin care costul tratamentului poate fi redus substantial. Scopul este ca, intr-un mediu modern si de lux, cu tehnologie avansata, sa poata beneficia de tratament de calitate toate clasele sociale.

Datorita echipei de medici profesionisti si tehnologiei ultramoderne, sedintele de tratament dureaza mai putin si numarul lor scade, motiv pentru care putem ajunge la costuri accesibile tuturor.

Programul educational pentru sanatatea orala

Clinica noastra este singura din Romania care desfasoara un program educational privind sanatatea orala, adaptat oricarei varste, pentru copii, dar si pentru adulti. Detalii aici.